• 6498
    süper kupa finalinin ağustos'ta oynanmama sebebinin bizim korkumuz olduğunu söylüyorlar. ağustos ayının hemen başında, 8 ağustos'ta ljubljana deplasmanında çıktığımız ilk 11 şu:

    fernando muslera, sacha boey, kazımcan karataş, victor nelsson, abdülkerim bardakcı, berkan kutlu, sergio oliveira, dries mertens, kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz ve cedric bakambu

    8 ocak 2023'te kadıköy'de üç kere tıklattığımız kadrodan sadece dubois ve rashica farklı. yerlerine kazımcan ve bakambu oynamış ki kazımcan daha 2 ay önce fener'e karşı kendisini ispat etmişti, bakambu da önemli bir gol tehdidi. icardi ikisinde de yedek, ikisinde de oyuna sonradan girmiş ve de ocak'tan farklı olarak sakat değil. yani ağustos'taki kadro yüce isa'nın takımına deplasmanda 3 tane sapladığı halinden daha güçlü.

    kendine saygısı olan insan 5 dakikada bulabileceği bu bilgiler yüzünden saçmalamaz, aptalca manipülasyonlar yapmaz. ama işte, kendine saygısı olan insan dedim. "kendine saygı" kısmından şüphe ettiğimi sandınız değil mi? hayır, "insan"lıklarından şüphe ediyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın