resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9504
    nam-ı diğer “bay itidal”.
    adamlar göz göre göre her durumda kollanıyor, tam 24 maçına emre malok denen koç çocuğu atanmış, yapmadıkları hukuksuzluk, adaletsizlik kalmadı, hala sükunet, hala itidal çağrısı.
    korkum şu ki bir şekilde bizi futboldan uzaklaştırıyorlar ve saha dışında bize çok çok büyük üstünlük kurdular, şampiyonluğu elimizden göstere göstere alacaklar.
    yönetimde konuşması etki yaratan tek isim erden timur, onu da sağolsun bizim yönetim susturuyor, k.o.ç. ta açık seçik tehdit ediyor.
    bu kadar basiretsizliğe, bu kadar acizliğe rağmen şampiyon olabilirsek 45 yıllık ömrümde beni en mutlu eden şampiyonluk olacak bu.
    ya adamlar icardi ye maça saatler kaşa ceza verdiler emsali olmayan bir şekilde montaj görüntülerle.
    rakibimiz olacak mahluklar, saha içinde yerde yatan adamın kafasına tekme atıp, yanından geçene döner tekme savurup, arayıp seçe seçe adam dövdüler ve ceza almadılar, hala bu adamlar mağdura yatabiliyorsa bunun tek sebebi, tayyip karşısındaki kk modunda muhalefet yapan yönetimimizdir.
    akıllarını başlarına alıp, itidal çağrılarını bırakıp asıl işler olan, kulübün haklarını korumaya, isim isim taraftara yem edecek şekilde, adres göstererek gündem yaratmalı, yumruğu masaya vurmalılar.
    galatasaray taraftarının, camiasının gücünü bilmeyen, kendi gücüne kulübün gücüne inanmayanlar bu takıma yönetici olmayıp, gidip daha sakin işlerle uğraşsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın