• 125
    her şeyden önce bu maça kadar ve bu maç özelinde sakin kalmak zorunda olmamız gerekiyor. yıllarca trabzon'un başına gelen geril ve yenil psikolojisini aşmak zorundayız. karşımızdaki şer ittifakına karşı öfkemizi doğru kanallardan akıtmalıyız. taraftar sahaya atlamak, sahaya yabancı madde atmak vb. şeyleri aklına bile getirmesin. bunu yapan da doğrudan truva yapan şikebahçeliler olacaktır. ki böyle bir ekibin olacağını bekliyorum açıkçası. kaldı ki milyonlarca liralık şikebahçe şampiyonluğu pastasından pay alanlar hata yapmamızı kolluyor.

    sahada kendi oyuncularımızı motive etmenin peşinde olmalıyız. ne kendimiz gerilelim ne oyuncularımızı performanslarını aşağı çekecek elektriklenmelerin önüne sürelim.

    taraftara düşen sosyal medya ve geleneksel medya yoluyla ajitasyon, propaganda , algı ve ters algı faaliyetine bütün gücüyle asılmak. bunu yaparsak, bu sezon çok iyi yaptığımız dengelerini kaybetmeleri hızlanacaktır. sözlük ekibi olarak bunun üzerinde wp grupları, twitter ve ekşi sözlük koordinasyonu vb. kurulabilir. unutmayalım karşımızdaki güç halen bir gönül birlikteliği değil çıkar birlikteliği. biz galatasaray'ı ne kadar seviyoruz bilmiyorlar belki aa bu süreçte daha iyi öğrensinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın