• 6072
    bana göre doğru bir strateji izleyen yönetim. açıklama sayınız ne kadar azsa o kadar çok söyleyeceğiniz şey birikiyor ve söylediğiniz şeyler karşı tarafta o derece büyük etki bırakıyor.

    ali koç yönetiminin durmadan açıklama yapması ciddiyetlerini oldukça azalttı. söyleyecekleri en önemli konu tek cümleyken o açıklamayı uzatabilmek adına her şeye değiniyorlar ve bu da işi sulandırıyor. hakemlerden bahsedecekler, bir bakıyorsunuz aynı açıklamada 59 öncesi şampioynluk yalanına değinmişler.

    rutin olan şeyler ilgi çekmiyor. bizde yönetim üç ayda bir çıkıp tek bir cümle ediyor, rakip tarafta öyle bir etki bırakıyor ki rakip yine onlarca açıklama yapmak zorunda kalıyor. erden timur niye sesini çıkartmıyor deniyordu. yine bir çıktı konuştu, taşması kimin elinde olduğu belli olmayan demirkollu adam bile görüş belirtmek zorunda hissetti kendini.

    ali koç yönetiminin dinlenir, gözükmesinin, sesi çıkıyor gözükmesinin tek sebebi basında organize olmalarından ve sosyal medyada resmi olmayan bir trol örgütü yaratmış olmasından geliyor. zaten bu örgütlenme için harcanacak saçma sapan paralar ve bu kadar parayı harcamak için denetlenmeyen hesaplar lazım.

    elbette eleştirilecek yönleri çok fazla. bunları dillendirecek zamanlar gelecek ama şu anda kulüp içinde daha iyi bir alternatifleri de yok. desteklememiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın