• 6066
    gücünü taraftardan alan yönetim. sen taraftar olarak üzerine düşeni yaptın mı da yönetimden tepki bekliyorsun?

    sevgili arkadaşlar türk futbolu an itibariyle türkiye’nin en güçlü ailesinin tam kontrolü altında. bir bakın maçlarda reklam panolarında dönen reklamlara. futbol takımlarının sponsorlarına bir bakın.

    adamlar kabus gibi çöktüler türk futbolunun üzerine. hiç kimse ağzını açıp tek kelime edemiyor. medya kuruluşları açık açık reklam verilmemekle tehdit ediliyor. rezaletin ötesinde işler yaşanıyor.

    her ne kadar küçük diye dalga geçsek de koskoca beşiktaş kulübü’ne çöktü bu adamlar. en son sömürge valisi gibi malum şahsın oğlu locada maç izliyordu inönü’de.

    yahu bugün gözlerime inanamadım. adalet bakanı gayet de yerinde bir kaç cümle etmiş trabzon maçındaki olaylarla ilgili, fenerbahçe hemen açıklama yayınlamış. adalet bakanı apar topar yanlış anladınız diye düzeltme yapmak zorunda kaldı. bakın gücü buradan hayal edin işte.

    yahu adam açık açık hakemleri tokatlayın dedi ve 2-3 ay sonra hakem dövüldü lan. kimse de çıkıp sen ne yapıyorsun diyemedi.

    galatasaray yönetimine dönecek olursak en nihayetinde bu adamlar iş insanları. ister istemez yıllarını verdikleri kariyerlerini, birikimlerini düşünmek zorundalar.

    senin taraftar olarak bir servetin yok. sen çıkacaksın tepkini göstereceksin. hoş bu tepkisizliği de anlayabiliyorum. türkiye’de gezi direnişinden sonra tepki göstermek imkansız hale geldi. yine de bu işin tek anahtarı sessiz çoğunluk taraftarlardır. pankartsa pankart, yürüyüşse yürüyüş. direniş göstermezsek bu girdap hepimizi yutacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın