• 6056
    alınması gereken ilk karar bence özellikle fenerbahçeli olduğu bariz belli sosyal medya ve ulusal medya kanallarından marka koruma hakkıyka, galatasaray ismini çekmek. futbolcuları dahil tek bir fotoğraf isim kullanılmasını, imaj hakları çerçevesinde engellemek, davaya dönüştürmek. tanınırlık bilinirlik ve etkileşim sayımız için müsaade ediliyor, fakat bu şekilde çoluk çocuk küfür hakaret ederek para kazanıyor. başta sports digitale olmak üzere, anında reaksiyon alınmalı. stada sokmamak, idmana sokmamak, akreditasyon gibi artık basit kaçan hamleler yerine radikal durulmalı. hukuk birimi genişletilerek bu yalı uşaklarına yaptırım olmalı.

    kararlardan bir diğeri ise, kamuoyu baskısı var diye üstün körü yapılan açıklamalardan, basın toplantılarından vazgeçilmeli. gerçek açıklama, şike tapelerinin bölüm bölüm yayınlaması olmayacaksa, kapalı kapılar ardında ortak bir zemin aranacaksa yapmayın açıklama. taraftar geriliyor, gerçeklik yok oluyor. görünen köy kılavuz istemiyor, siz ankara’dan onay almadan konuşamıyorsunuz. suyun öteki tarafı ise ankaraya güvenip sallayıp duruyor. fenerbahçe küfürbaz anladık, galatasaray yönetimi de icazetsiz ses çıkaramıyorsa hiç çıkartmasın. bir takım lehine dönen dolaplardan maddi olarak fayda görme ihtimali nedeniyle susulması, bunu taraftarların sağlığını bozmak adına yapmak markaya yakışmıyor. birileri zarar görecek, insanlar birbirini yiyecek bir zengin çocuğu yüzünden. eşlik etmeyin zaten boş yapıyorsunuz, gücünüz yok.

    kenarda köşede durup, tff kurulları oluşturulurken konuşmayanlar, bu olmasın diyebilecek gücü olmayanlar lütfen sussun. biz bu spor katlinin parçası olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın