• 9954
    galatasaray taraftarı ortak akla sahip bir topluluk. birinin ortaya koyduğu düşünceyi hep bir ağızdan söylemez.

    birinci örnek. geçtiğimiz günlerde ali koç sadece galatasaray konuştuğu üç saatlik konuşma yaptı. orda anlattığı her şeyi birebir taraftarları anlatmaya başladı. ezberlemişler gibi. galatasaray taraftarını böyle yönetemezsin.

    ikinci örnek. birkaç sene önce fenerbahçe kendi evinde anadolu takımına yenildi. hamza hoca vardı sanırım orda da. önemli olan o değil. yenilebilirsin. o taraftar grubunun konuştuğu mevzu ise takımlarının kendi evinde yenilmesi değil. fatih hoca bir maçta maçın bitmesini beklemeyip içeri girmesi. çoğunluk bunu konuştu. kimse de demiyor ki isterse evine gitsin, biz kendi takımımızı konuşalım.

    üçüncü örnek. bugün iki tane kritik maç var. bizim taraftarların çoğunluğu motivasyonunu bu maça yönlendirmeye çabalıyor. önce bunu atlatalım diye ortak görüş var. diğerleri ise kasımpaşadan beklenti içinde. hâlâ algı çalışması içindeler. oysa ki kendi maçları ile ilgili düşünce içinde olmaları gerekirdi.

    dördüncü örnek. scout çalışmaları, oyun analizleri, iyi örnek çalışmaları, futbol konuşmaları. bunun gibi birçok güzel örneklerin içinde daha çok galatasaray taraftarı var. böyle konularda daha çok emek veriyoruz.

    sosyal medya ve yeni nesil biz de dahil bütün taraftarlara zarar vermiştir. lâkin memleketin insan kalitesini düşündüğümüzde gerçekten de iyi durumdayız. umarım daha da iyi hâle geliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın