• 35451
    yaz transfer döneminde bütçeyi adam gibi kullanarak bu defa avrupa'da başarılı olması gereken takım.

    kiralıklardan aurier, vinicius, ziyech ve ndombele gidici. zaha, oliveira ve tete'nin de ayrılması olası. mertens de futbolu bırakacak. ciddi bir revizyon yapmak gerekiyor yaz transferinde.

    öte yandan kiralıklardan 7 milyon, ayrılması muhtemel isimlerden yaklaşık 13 milyon ve futbolu bırakacak mertens'ten 4 milyon civarında totalde 24 milyon euro'luk maaş bütçesi açılacak. zaha ve tete'den bir miktar bonservis de elde ederiz.

    başlıca eksiklikler sağ bek, 8 numara, 10 numara, 2 adet kanat ve yedek forvet olacak. zaniolo ve yunus dönüyor. her ikisini de kadroda tutup kanat ihtiyacını rafa kaldırabiliriz. kanatlarda kerem, barış alper, zaniolo ve yunus bizim için yeterli. sağ bek ve yedek forvet için düşük maaşlı genç oyuncu hamleleri yapılmalı. boey ve köhn mantığında bir sağ bek ve bir forvet de nokta atışı olur.

    geriye 8 numara ve 10 numara eksiği kalıyor. bu iki mevkiye kesenin ağzı açılmalı. 8 numara için tavsiyem lazar samardžić'dir. olmazsa da genç, potansiyelli, satışı mümkün ve maaşı uygun bir oyuncuya yönelmeliyiz. gerekirse tete ve zaha'dan gelecek bonservis de 8 numara için ödenebilir.

    10 numara için hem kaliteli hem sözleşmesi biten rafa silva ilk aday olabilir. daichi kamada da alternatif olabilir ama bu yılı boş geçirdiği için ve soru işareti barındırdığı için ben kendisine soğuk bakıyorum. sözleşmesinin son senesine girecek dybala ve ilkay da tercih edilebilir. hepsinden de iyisi atletico'dan ayrılmayı düşünürse griezmann olur.

    yeter ki 2024 yazı gibi fecaat bir dönem geçirmeyelim. avrupa'da ve ligde istikrar için planlı ve isabetli transferlere ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın