• 35391
    3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçından en kötü 1 puanını alıp sonraki maça kadar kadro içi hesaplaşmasını gerekirse ağır yaptırımlar ve kadro dışı kararları ile halletmesi gereken takım.

    kulübede uyuyan şişman ndombele'si, sağlık turisti gibi milli takım arası olmadıkça oradan oraya tedaviye kaçan ceset ziyech'i, galatasaray'a transfer olup olmadığına dahi ikna olamadığımız aurier'i, tete'nin morali yükselsin diye alındığına ciddi şekilde inandığım vinicius'u, futbolculuk anlamında kendini dahi tanımayan tete'si, et mi balık mı belli olmadan ilk büyük takım sınavını 31 yaşında veren kağıt üstünde süperstar zaha'sı, varlığını ve durumunu kabullenemeyen oliveira'sı...

    yani yönetimsel anlamda sokaktan gelen 3-5 galatasaray'lı toplansa geçen senenin iskeletine süper lig'den overpaid transferler yaparak daha az mali külfetle daha oturmuş bir kadro kurardı. bugün beşiktaş deplasmanına 12-13 kişiyle çıkıyoruz, harcadığımız paraya beşiktaş'ı satın alacağız neredeyse.

    yine de yarışın içinde olan, avantajlı olan taraf biziz. sezon sonu ne olursa olsun yönetimsel anlamda bir kan tazelemesi gerektiği kesin artık galatasaray'ın. 10 maç kaldı 23-24 sezonunda, eldeki malzeme belli. ter atacak diye, isim dolduracak diye, kadro kağıt üstünde dolu gözükecek diye çöplükten seçilerek getirilen adamlarla genel motivasyonu düşürmeye hiç gerek yok. yolumuz bahtımız açık olsun, yolun sonu şampiyonluk olsun. sonuna kadar güveniyoruz, artık gereksiz gündemleri ve faydasız elemanları otobanın kenarında bırakıp kendimizi sol şeride atma vakti. haydi bismillah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın