resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9356
    dursun özbek denen adamın böyle biri olduğu zaten herkes tarafından biliniyordu, sanmıyorum ki bir kişi bile murat kurum'la verdiği bu poza şaşırmış olsun. erden timur 2022 yazında "dursun abi şöyle iyi insan, böyle düzgün bir galatasaraylı" dedi durdu, "iyilik kazanacak" dedi, "dürüstlük kazanacak" dedi. bir sürü insan onun kefaletine güvenip dursun özbek'e oy verdi, normal şartlarda seçilmesi mümkün olmayan dursun özbek yeniden galatasaray başkanı oldu.

    bugün gelinen noktada erden timur aylardır ortada yok, dursun özbek ise akp'nin belediye başkan adayına yanağını okşatıp aferin alıyor. 2015-2017 arasındaki dursun özbek yönetimini görmüş olan hiçbir insanın herhangi bir konuda dursun özbek'e kızacağına ihtimal vermiyorum, dursun özbek zaten tam olarak böyle biri.

    sorulması gereken şu, dursun özbek'e kefil olan erden timur nasıl biri? iki yıl önce dursun özbek'e oy isteyerek yanlış yaptığını düşünüyor mu? eğer böyle düşünüyorsa bu seneki başkanlık seçiminde özbek yerine başka bir adayı mı destekleyecek? yoksa kendisi mi aday olacak? eğer kendisi aday olacaksa aylardır pasif bir tavır takınmasını gerektiren şartları taraftara nasıl izah edecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın