• 35372
    enseyi karartabilirsiniz isterseniz, sizin bileceğiniz iş. ancak çözüm üretip takımı yönlendirmek daha doğru olacaktır.

    bizim düşüşümüzün sebebi ne? aslında sparta prag çözdü bizi, blueprintini bıraktı bizi nasıl rezil edebileceklerinin. okan hocanın buna önlem alması gerekirdi. önlem de basit aslında. bize erken baskı ve 3 lu sıkıştırma yapmaları gerekiyordu ama bunu merkezde oyuncuya değil kanata açılana yapıyorlar. kalitesiz paşa kadar sabrediyorlar gerekirse, sonra çizgiye sıkıştırma geliyor. galatasaray'ın hatalı pasının artmasının sebebi de bu. bu sıkıştırma sonrası mutlaka hole'e düşen topu rakip alıyor. atletik oyuncularını da halften stoperlerin üstüne saldırtıyorlar. boey varken açığı kapatıyor ancak kaan yavaş ve atletik olmadığı için onun tarafı aksıyor. yeni gelen sol bekimiz ise fazla önde yakalanıyor.

    çözüm basit demiştim. oyun merkezini merkez ağırlık yapıp merkez-merkez-kanat oyununa geçmek birincil çözüm. ama bundan daha önemlisi bekleri atletik oyuncularından kurmak. kısacası beşiktaş maçını vermek istemiyorsak merkeze thor ve kaan başlamalı, sağ beke ise barış'ı koymalıyız. yoksa bu defomuz bizim çok fena başımızı yakar.

    ileri uçlude ise sağda zaha veya tete'nin takımın ritminin içine etmemesi için dua etmeliyiz. ziyech sağlıklı olsa derdimiz olmazdı, ya da auier. ancak okan'ın artık görünen şeyleri kabullenelim doğru hareketi yapması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın