• 16
    okan buruk.
    bunun farklı nedenleri var, en önemli neden de takımın hala bir set oyunu olmaması ve durmadan orta sahayı boşaltıp verim alamayıp da ısrar etmesi. bu takımın en önemli 3 oyuncusu var muslera-icardi-torreira bu adamlar olmadan bu takım maç kazanmakta zorlanıyor, kazansa da zorlanıyor, sağlam seti olan bir takım zorlanmaz, 1 oyuncu çıkınca oyun gerilemez.

    2. nedene gelirsek de takım deli gibi kontra geçiş ne derseniz yiyor, bu takım avrupa'da zalgiris maçıyla başladı bunu yapmaya, ligde devam etti, şampiyonlar liginde yediğimiz gollerin ve pozisyonların çoğu böyleydi, avrupa liginden bunun yüzünden elendik ve ısrarla yemeye devam ediyoruz. buna çözüm üretmesi lazım artık hoca'nın. takım top kapamıyorsa ki basıp da top kapamıyoruz rakip çıkıyor o zaman farklı bir oyun planı üretmesi lazım ama üretemiyor.

    bunları söyledik diye hoca kötülüyor olmuyoruz, siz kötü yaptıklarını söylemezseniz bu adam da gelişmez, kendini geliştirmez. geçen sen başakşehir'e nasıl elendiysek bu sene de karagümrük'e öyle elendik, iki maçta da benzer goller yedik. avrupa liginde nasıl elendiysek, şampiyonlar liginde de öyle elendik, az kalsın molde'ye nasıl eleniyorsak ligde de öyle gol yiyoruz. muslera bu atakları önde karşılıyor ama o da bir yere kadar. çözüm yok, çözüm üretemiyorsa formsuzdur. hoca çöplemiyoruz, çözüm üretmesini istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın