resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3334
    hoca kararını her şekilde sorgularım ama zaha üzerinden değil. solo performans futbolcusu olan bu arkadaş sezon boyu çok az da olsa etkili olduğu sekanslar sundu bize. bunun dışında yaptıklarını ve okan hoca tarafından sezonun kritik virajında ilk 11'den neden tamamen dışlandığını görebiliyorum.

    zaha sahadayken okan hoca'nın sol kanat forvetinden beklediklerinin hiçbirini yerine getirmiyor. koşu gösterme yok, toplu/topsuz içe kat etme yok, bekini hücuma dahil etme desen çok kısıtlı, çizgiye basmaması yönünde kenardan gelen hiçbir talimatı dinlemiyor ve ön alan presindeki yerini hala kavrayabilmiş değil.

    zaha'nın topla yapabildiklerinden ziyade topsuz yaptıkları formayı kaybetmesine neden oldu. ufak tefek şımarıklıkları çekebilecek bir düzlükte değiliz. baskının yüksek olduğu, envai çeşit organizasyonla uğraştığımız zorlu bir virajdayız. dolayısıyla şu bile oynuyorsa bu nasıl oynamıyor klişelerini bırakıp mantıklı düşünmek gerekiyor.

    edit: emin olun antalyaspor maçında yerden yere vurulan vinicius'un attığı bir sahte koşu; bu zaha isimli arkadaşın kendi kalesine doğru attığı amaçsız çalımlardan 500 kat falan daha değerli bizim takım oyunumuz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın