resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9326
    sermaye güçlü gözükmeye çalışır ama güçlü değildir. her zaman varlığını korumaya çalışır. kaybedecek çok şeyi vardır. tankla tüfekle savaşmaya gerek yok. sadece kaybedeceklerini hatırlatmak bile yeter. bir insan başka bir insandan milyon kat daha fazla paraya sahipse, bu milyon kat zeki, çalışkan olduğu için değil. sermayenin konjektürel akması dolayısıyla. sermaye ve konjektür ile ilgili uzan bence güzel bir örnek. ülkenin en zengin, en güçlü kişilerinden biri ülkeye giremeyebiliyor.

    ananas muhabbeti zaten direkt güzel bir mesaj. onun dışında zaten o kadar suç işliyorlar ki, o kadar fütursuzlar ki, resmen hakemleri hedef gösteriyorlar. hakemlerin fotoğrafını çekin, avm'de bulun, bunlar tokatlanırsa şaşırmayın ne demek. burada bence tehdit yok, cehalet var. sen laflarının nereye gideceğinin farkında bile değilsin. aklıevvelin birisi çıkıp hakem öldürse, senin konuşmalarından etkilendim diye ifade verse, hukuken düşeceğin durumun farkında değil misin?

    başkan bu mücadeleyi güzelce vermeli. cephe çok büyük. akıllı hareket etmek lazım. stratejik hareket etmek lazım. burada eleştirildi biliyorum ama bence kurum için söylediği cümle de önemliydi. ben kişisel olarak muhalif biriyim. fakat kardeşim, muhalefet kendi kendini dağıtmış, kendi kazanmamak için aday seçiminden, oy sayımına her şeyi eline yüzüne bulaştırmış, muhalefeti ayağa kaldırmak galatasaray başkanının mı işi. biz kendi çıkarlarımızı koruyalım. kesinlikle hak yiyelim demiyorum ama hakkımızı da yedirmeyelim. bu bakımdan yönetimin daha çok arkasında durup, bu desteği hissettirmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın