• 30
    artık iyice cılkı çıkan olay.

    neyin peşindesiniz arkadaşlar? doğrunun peşindeyseniz pozisyon penaltı. "bana göre, sana göre" diye bir şey mi varmış kural kitabında? icardi'nin beşiktaş maçındaki yediği tekme penaltı değil miydi? tete'ye daha hafif bir tekme geldi diye mi penaltı değil? neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz?

    bu kadar da suyu bulandırmazsınız? bu kadar da ayağa sıkılmaz.

    fenerbahçe maçından örnekle, "elle oynama" nereden olursa olsun eğer sıyırdığına ait görüntü ya da bilimsel hesapla ispat edilirse benim içime siner. elle oynama elle oynamadır. mesele ispat edecek görüntü olmamasına rağmen kural dışı var uygulaması yapılmasıdır. bizde ise darbe var ve hakem görmemiş. var'da çağırıp darbenin şiddeti penaltı için yeterli mi karar vermesi için tekrar izletmiş hakeme. olay budur. hakem de izleyip darbeyi yeterli görmüş.

    içine sinmeyen varsa kusura bakmasın. sinse de sinmese de bu pozisyon penaltı. bu sözlükte gördüğüm en saçma başlıklardan da biri ayrıca. bunu da söylemeden edemeyeceğim.

    edit: ayrıca zaten herkes bize saldıracak yer arıyorken, içimizdekilerin penaltı olan pozisyona "bence yeterli değil" gibi cümleler kurması ise gerçekten beni çok şaşırtıyor. gören de tete adamın ayağına vurdu penaltı kazandık zanneder. el insaf artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın