• 9944
    yavrum, yazık bu kişiye; 24 şubat 2024 fenerbahçe kasımpaşa maçında verilen tuhaf penaltıyla birlikte, var olan yangının içinde objektif kalmaya çalışıyor. yazık.

    şaka değil, gerçekten yazık. bahsettiğim fener maçında, doğru açılar gelene kadar pozisyonu gerçekten penaltı olarak görmüştüm bu arada. hatta sözlüğe de yazdım ama sildim.

    kalbimizdeki adalet arayışı, bizi insanlıktan çıkarma potansiyeli bulunan durumlarla sınanıyor ve objektif olurken galatasaraylı kalmak çok zor; yani taraf olduğunu unutmamak çok zor demek istiyorum. alenen sınanıyoruz.

    bu arada, şu ortamda hakem hatasının olmaması mucize olur; "ama sizin şu pozisyon" diye devam eden kaotik ve sonsuz kavgalara hazır olmamız gerekir. gerçekten akıl dışı şeyler oluyor çünkü ve olacak da.

    şahsen ben, akıl sağlığımı koruyabilmek adına, konunun ilahi adalet kısmına park etmiş durumdayım. fakat asla yok olmuyorum ve anlık şekilde susmasını biliyorum. aynı anda da, makul bir şekilde konuşup bu konuda savaş verenlerden de desteğimi katiyen esirgemiyorum. benim için şu an #konsantrasyon bu demek.

    sevgili aklı başında taraftarımız, bu futbol dünyası, biliyoruz ki kirli. temizleyebilecek tek takım biziz. başta yazık dedim ama asıl şu an takımı ve taraftarlığı bırakırsanız ya da akıl dışılığa mantık aramaya çalışıp tarafsızlığınızı bertaraf olmaya meze ederseniz yazık olur.

    çünkü, biz şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın