• 9936
    kesinlikle olayın sıcaklığı ve hayalkırıklığı yaşaması sonucunda herşeye küsen taraftar. ama öyle bir süreç içerisindeyiz ki sadece futbolcusu yönetimi değil bizi bile oyundan soğutacak bir baskı kuruluyor camia üzerinde.

    kör göze parmak şeyler o kadar çok yapılır oldu ki değil taraftarın herkesin direncini kırıyor. amaç da bu zaten. ıkına sıkıla yendiğimiz, avrupa da gücümüzü tüketmemize rağmen mücadeleye devam etmeye çalıştığımız ve 1-2 farkla zor kazandığımız haftalarda adamlar aleni şekilde saçma sapan penaltılarla, atılması gereken oyuncularının atılmamasıyla yarışta tutuluyor.

    kusura bakmayın taş olsa çatlar bu yoğun haksızlık ve yıldırma sürecinde. ki ona rağmen teknik ekip, takım hala mücadele ediyor. o yüzden taraftarın da bırakma zamanı değil. umudu kesip takımdan soğuma zamanı değil.

    artık feneri ya da başka bir takımı takip edip puan kaybetmesini beklememeliyiz. kendimize, takımımıza odaklanıp kendi mücadelemizin içinde kalmalı, takımı diri tutmalıyız. fenerin puan kaybetmesini beklemek bize boş zaman ve enerji kaybı. çünkü adamların her hafta 3 puanı hazır.

    nasıl ki bu süreçte erden timuru uzaklaştırdılar, icardiyi her konuda gündemde tutup yıldırmaya çalıştılarsa, şampiyon olana kadar floryadaki karıncaya bile sahip çıkmalıyız. eleştirmeyin olarak algılanmasın, bizi bu zor duruma sokan transfersizlik ve yanlış transfer politikası en nihayetinde eleştirilebilir ama maç başlamış, topa vurulmuş, hala yangına devam etmenin mantığı yok. kırmanın dökmenin zamanı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın