resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9291
    kendisi şu durumda galatasaray'ın başarısı önündeki en büyük engeldir ve kesinlikle yeniden seçilmesine mani olmak gerekir. her şeyden önce kendisi burak elmas'dan sonra gelmiş geçmiş en kötü başkandır. rahmetli mustafa başkan öncesini hatırlarsanız delirirsiniz ve şu an bu adam durdurulmazsa tepe aşağı son hız yine kulübü aynı zamana götürmektedir. bunun başlıca sebebi kendisinin asla bu kapasitede olmayan, korkak ve sinen bir kişiliğe sahip olmasıdır.

    kendisi kulübün haklarını korumak bir yana fenerbahçe başkanının devlet ilişkileri üzerinden kurduğu baskıya bile karşı gelmeyip kulübü savunan tek kişiye cephe alıp onu terk etmesidir. kendisinin tek önem verdiği şey koltuğu ve galatasaray başkanı olmanın verdiği sıfattır. zerre kadar kulübü sevse, teknik ekibin ve oyuncuların bu şerefli mücadelesine saygı duysa en azından kendi elemanlarına sahip çıkardı.

    dursun özbek galatasaray tarihi boyunca bu kulübün başına gelmiş en kötü şeylerden biridir. kendisinin pasif ve korkak tavrı yüzünden galatasaray'ın şampiyonlukları hırsızlıkla suçlanıp galatasaray kelimesi ile bir terör örgütü özdeşleştirilmiştir. kendisi tüm bu süreçte kedi gibi sinip hiçbir reaksiyon göstermemiştir.

    dursun özbek'i azıcık tanıdıysam ne bu kemerburgaz olayı kısa bir zamanda biter ne de bu bankalar birliği anlaşmasından çıkılır. boey satılalı 1 ay oldu, hani nerede çıkış işlemleri? bırakın anlaşmadan çıkmayı herhangi bir aşamasında mıyız onu bile bilmiyoruz. çünkü tarihin iletişim yönünden en kötü başkanı yine dursun özbek'tir.

    kendisiz bir galatasaray diliyorum.

    (bkz: dursun özbek istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın