• 5985
    2023-2024 sezonunda berbat ötesi iki transfer dönemi geçirmiş yönetim. bir önceki sene taş gibi oturmuş takımı korumak yerine saçma sapan transferlerle kadronun içinden geçtiler.

    yapılacak olan o kadar basitti ki sezon başında. icardi ve rasciha bonservis ile alınacaktı. bir tane merkez orta saha, bir tane 10 numara eklenecekti. zaniola gönderilecekti.

    biz ne yaptık? geçen sene takımla kimyası tutmuş rashica'yı almadık. gittik zaha, ziyech, tete'yi aldık. zaniola'yı kiralık yolladık. hadi tete genç, potansiyeli vardı, bonservis vermedik fırsat transferiydi. ziyech ve zaha o kadar gereksiz oldu ki! takım komple ağalarla doldu, bir tane maraba bırakmadık. adam akıllı bir merkez orta saha almadık. yerine ndombele denilen arkadaşı aldık. sıfır katkı. tek verim aldığımız adam davinson sanchez, o da son gün geldi. ama o da sezon başında sorulsa merkez orta saha, on numara kadar kimse elzem demezdi. çünkü nelsson-apo kerim tandemi bizi tatmin ediyordu. angelinho transferine laf etmiyorum, ona herkes şaşırdı tutmayınca. ama devra arası gelmeden 2 ay önce yollar ayrılacak, belli oldu. yerine kimse bakılmadi. gelen adam da avrupa listesine yetişmedi. sağ bek zaten bambaşka bir fiyasko.

    yani gecen senenin sonunda öyle bir ivme yakalamıştık ki birkac makul ve mantıklı hamle ile fırtına gibi eseceğimiz sezonda saçma sapan bir duruma geldik. bu kadar saçma şeye rağmen biz hala şampiyonluğun en büyük favorisiyiz bu arada. bunu da unutmayalım. en büyük sebebi de
    (bkz: okan buruk)

    bakalım seneye neler göreceğiz. iskelet hala çok iyi. yine mantıklı birkaç ekleme bizi gelecek sezon harika yapabilir. ama yönetimde o basireti görecek miyiz? hiiiic sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın