• 2817
    bu sümsük yönetimden ne bekliyorsunuz anlamadım ki. iki lafı üst üste koyamayan dursun mu koruyacak kulübün haklarını. yoksa yapmadığı pislik kalmayan rakibine, kibar kibar "ezeli dostumuz" diye hitap eden metin öztürk mü. hatırlayalım o basın toplantısında kadir çetinçalı dayanamayıp kafanız mı iyi demeye getirdi yönetime.

    şimdi 1-2 saate yağmasalarda gürleyecekleri, buradaki herkesin gazını almaya çalışacakları bir bildiri yayınlarlar resmi siteden. herkes burada yok sert olmuş, yok az sert olmuş diye muhabbet döndürür sonra konu kapanır. sonuç fb hanesine çoktan yazılmış bir 3 puan.

    daha 2-3 hafta önce alanya maçında fb lehine uydurulan penaltı bugün aklınızda mıydı. burada uydurulan penaltı da 2 hafta sonra aklınızda olmayacak.

    son haftaya geldiğimizde yüzyılın derbisi diye goy goy yapacaklar. kafa kafaya çıkılacak o maça. sanki hiç bunlar yaşanmamış gibi herkes sözlükte yeneriz ederiz muhabbeti çevirecek. kimse ulan bunların bizim en az 8-10 puan gerimizde olmaları gerekiyordu. iş buraya nasıl geldi demeyecek.

    işler ters giderse de, elimizle şampiyonluğu bunlara vereceğiz. bu noktada altını çizerek söylüyorum ki, daha icardi'ye sahip çıkamayan bu yönetimden hiç bir şey olmaz.

    artık bu haramzadeleri sadece ilahi adalet durdurabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın