• 200
    arkadaş benim kendi çapımda şirketim var.
    opet geliyor şöyle iyiyiz böyle iyiyiz anlatıyor duruyor ben her seferinde ali koç’a para kazandıracağıma elektrikli araba alırım diyorum. petrol ofisi var shell var mis gibi.

    şirkete ticari araba alınacak aman efendim doblo alalım ford alalım piyasaya bunlar hakim diye fiyatlar geliyor. opel’in toyota’nın iveco’nun yapmadığı neyi yapıyor lan o doblo ya da transit diyorum içerisinde koç olmayan bir şey alın diyor konuyu kapatıyorum.

    artık çalışan arkadaşlarında kafalarına yerleşti benim şirketimde koç kullanılmaz. bunu benimsetmek çok zor değil.

    son olarak hatırlatalım siz koçsanız biz çobanız.

    ekleme : yıllardır aynı kafadan bir türlü kurtulamadık "koç'u boykot ederek batıramazsınız" evet arkadaşlar ben opet'den yakt almayınca koç'un ağladığını düşünüyorum eminim nakkaştepe'de bayraklar yarıya indiriliyordur. gerçekten motivasyonumun bu olduğunu mu düşünüyorsunuz ? benim param koç'a gitmesin kim neyi aktarıyorsa aktarsın. bundan 10 yıl sonra koç'un fb'nin arka kapası olduğu fikri ülkenin %20'sinin kafasına kazılsa benim için yeterli. o nedenle işin ucundan tutmayan insanların en azından "koç'a bir şey olmaz" entryleri yazmayarak gölge etmemesini rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın