• 198
    kendisine bağlı olan bir çok şirkette işçilere yaptığı mobbingler ve haksızlıklar yüzünden açılmış davaları olan, yapılan mobbinglerden intihar etmiş çalışanları olan holding.

    bu neden önemli? koç holding herkese dokunduğu için boykot etmek neredeyse imkansız. ama madem bizim sevdiğimiz futbolcularımıza ve erden timur gibi bir adama itibar suikastı yapmaya çalışıyorlar, neden büyük fenomenlerden bir kaçı koç holding hakkında açılmış davaları, onlar yüzünden kaybedilen canları, koç'un sahibi olduğu siynaurle altın arayan maden firmasını, daha ilk kurulduğu yıllarda nasıl zenginliğe kavuştuğunu paylaşmıyor? sistematik bir şekilde üstüne gidilirse ancak o zaman sesleri kesilebilir.

    bana bir şey olmaz mantığıyla herkese saldırıyor ali koç. koç ismine zarar geleceğini anlarsa geri adım atar ancak. şu anki rezilliklerine koç ailesinden de bir tepki olduğunu düşünmüyorum. o kadar büyük egoları var ki, ailr fertlerinden birinin başarısız görünmesine tahammül edemiyorlar. o başarılı görünecekse aile kültürnden gelen yetkiylr her yol mübah diyebiliyorlar.

    öyleyse yolunuz bellidir arkadaşlar. takipçi sayısı fazla olan herkesten ricamdır, bu dava dosyalarını, intiharları, maden ocaklarını ve para kaynaklarını arka arkaya paylaşıp gündem yapalım. bu ahlaksız ailenin her istediğini yapmasına izin vermek ülke için de bir sorundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın