• 35315
    dün eşimle maç başlamadan önce her zaman yaptığımız gibi skor tahminleri yaptık ( o da fanatik galatasaraylıdır :) )

    ben dedim ki 3-0 yeniliriz ve avrupa macerası bu gece biter bu sezon için. tabi epey tepki aldık "bu nasıl karamsarlık, gamlı baykuş, kötümserlik, şom ağızlılık" tahmin edersiniz..

    ama tabi kendisi enerjisinin çoğunu bebeğimizi büyütmek için harcadığından benim kadar takip edemiyor maçları, youtube analiz videolarını, sözlükteki twitterdaki muhabbetleri falan.

    artık 41 yaşında bir galatasaraylı olarak bazı şeyleri çok daha net görebiliyorum, bu maçı kaybedeceğimiz ilk maçtan çok belliydi adamlar bencilce oynamasalar (ve şanssız olmasalar) ilk maç 1-2 gol daha fazla bulabilirlerdi zaten derslerine çalışmışlar ve muslerayla karşı karşı kalınca ya aşırtma ya da yerden plase tercihleri ile bu sefer golleri attılar.

    tabi ki hakem kötü maç yönetti bence bay'ın pozisyonu penaltıydı mesela. ayrıca kaan'ın kartı da %100 doğru adamın ayağı bile kırılabilirdi, tekmeliği havaya uçtu.. ama bu bahane değil çünkü maçı kopartacak kadar oynamadık; golü duran toptan bulduk ve ikinci yarı etkisizdik. saçma sapan top kaybettik, pas yapamadık vs. neyse fazla da analiz yapmaya gerek yok ben başka şeyler yazmak için geldim.

    bu galatarasaray'ın avrupadan ilk elenişi değil son da olmayacak. sözlüğe, twitter'a bakıyorum da sanki finalde portekiz 2. lig takımına yenildik bir yaygara bir abartma.. noluyor arkadaşlar..

    bu sezonu 3 kupayla kapatma ihtimali hala devam ediyor, yönetim verdiği sözü tutarsa bankalar birliği borcu kapatılacak deniyor (ki bence bunun için avrupa hatta lig şampiyonluğu bile feda edilebilir)
    fazla gaza gelmeye gerek var mı..

    borçsuz, finansal yapısı güçlü ve istikrarlı bir galatasarayı herseye tercih ederim gerekirse 2 sezon feda etsinler ama 100+ senelik klüp artık her sene yüksek karlara futbolcu satan, avrupada 2. tur/çeyrek final yapan istikrarlı bir yapıya kavuşsun.

    tabi ki demiyorum ki seçim kazanmak için yönetim başarıyı feda etsin, biraz sabredelim sezon sonunu ve seçim vaatlerinin ne kadarının gerçekleştiğini görelim.

    bizde taraftar olarak üstümüze düşeni yapalım; ben bu sezon 3 tane forma satın aldım, youtube üyeliğim var vs.

    kısacası olur böyle şeyler, yaşı daha genç olan arkadaşlar sanırım uefa kupasını fatih terim in takımı ilk senesinde aldı sanıyor. o kadro çok uzun yıllar birarada oynadı, birbirlerini ezberlediler, tek vücut olmuşlardı. bakın bakalım ilk 3 sene avrupada neler olmuş.

    okan hocaya ve bu kadroya sabır gösterelim, yine 4 sene üst üste şampiyon olsunlar yine kupa gelir. zamana ve tecrübeye ihtiyaç var. sosyal medyanın gazına gelmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın