• 184
    bankalar birliği anlaşmasından çıkabilmek adına 2023-2024 yaz transfer sezonunu ve kış transfer sezonunu minimum bonservis harcamasıyla geçtik. diyelim sezon sonu çıktık. biz bu anlaşmadan çıkmak için sacha boey'in 30 milyon euro'sunu 2024 yazında satılacak oyuncuların bonservis gelirlerini, gayrimenkullerimizi kullanarak çıkacağız.

    bu anlaşmadan çıktıktan sonra da epey rahatlayacağız ancak bundan sonrası ise tamamen muamma. avrupa'nın herhangi bir liginde oynayan takım olsaydık bu yaptığımız çok mantıklı bir hareket olacaktı ancak türkiye konjonktüründe bu yaptığımız buraya aktardığımız paralar, sadece bizden alınan fakat başkasından alınmayan paraya dönecek. aynı dönemde biz buraya tüm gelirimizi dökerken beşiktaş 35 milyon euro, fenerbahçe ise 60 milyon euro transfer parası harcadı.

    galatasaray bu anlaşmadan çıkıp düzlüğe çıktığı vakit sanıyor musunuz ki bu bankalar birliği denilen meret beşiktaş ve fenerbahçe'yi aynı ağır yaptırımlarla sıkmaya devam edecek. galatasaray finansal özgürlüğü sağladığı ve bunun meyvelerini yediği vakit diğer kulüplere bunun karşılığında hiçbir bedel ödettirmeden iptal edecekler bu anlaşmayı, biz buraya verdiğimiz paralarla kalacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın