• 9904
    beklentisi çok yüksek ve artık rasyonel düşünemeyen taraftardır. ben de dahil artık başarı istediğimizden ve yeni bir hikaye yazılmasına olan açlığımızdan, bu sene o sene, fb real madride oyuncu satmıştı bu aene de sattı ve uefayı alcaz gibisinden hikayelerin büyüsüyle gerçeklik algımızı kaybettik iyice.

    takıma dönüp baktığımızda geçen senenin iştahı, arzusu, presi, baskısı hiç yok. sahadaki takım futbolu teknik bir oyun olduğu için oynuyor, o amatör istek arzu iştah yok. olanı da beslemediğimiz için oyuna küstü, hareketlenmek istemiyor.

    en büyük sıkıntı şahlanan takımın en önemli çarklarını bozmak oldu. evet gelen isimler cidden kağıt üzerinde çok iyi, heyecanlandıran isimler ama hepsi topu kendi oynamak isteyen adamlar. geçen sene son topların hepsi icardi de buluşurken ve bize o fantastik golleri izletirken, şimdi artık öğrenilmiş çaresizlik içerisinde adam hareketlenmek bile istemiyor topa. çünkü kendisine gelmeyeceğinden emin.

    bir takımın 2 beki de bek menşeili değil, orta saha zaten sene başından beri yangın yeri ve artık santrfor da iştahını motivasyonunu kaybetmiş. zaten maksimum olacağı buydu. artık şapkayı önümüze koyup düşünme zamanı. sanırım icardinin de yüzünün gülmediği, moralini bozan bu durumlardı. takım için oynamanın zamanı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın