• 35274
    uefa avrupa liginde sparta prag'a elenen takımımız. kuralar çekildiğinde en nefret ettiğim ve bize ters gelebilecek takım olan sparta prag çıkınca tur adına pek ümidim kalmamıştı.

    sadece takım ve ülke isimlerine göre yorum yapan, avrupa ve dünya futbolunu takip etmeyen sosyal medya cahillerine de aldırış etmeyin. taş gibi bir takım prag. aynı molde ve kopenhag gibi. bunlar sistem ve teknik direktör takımı. böyle takımları yenmek ve elemek için sen de en az onlar kadar koşmalısın. yıldız futbolcuların dahil. koşmazsan ve fizik olarak ezilirsen bu takımlar seni haşat eder. günümüz futbolunda isimler değil, fizikler oynuyor. türk takımlarının avrupa'da başarısız olmasının en büyük sebeplerinden biri bu zaten. adamlar ülke fark etmeksizin tüm takımlarımızı fizik olarak eziyorlar. transfer yaparken bunlara çok dikkat etmek gerek. boey tarzı aç ve güçlü futbolcular tercih etmeliyiz. kadroya hep yıldız koyarsan böyle oluyor. normaldir.

    şimdi bize düşen türkiye ligi ve kupasını almaktır. şampiyonlar ligine gitmek ve kalıcı olmak çok önemli. bu da şampiyon olmadan olmuyor haliyle. mutlaka ayağa kalkmalı ve ligde her maça büyük bir konsantrasyon ve istekle çıkmalıyız. öyle olunca rakibimiz yok zaten. ülke içindeki kara düzeni yıkmadan avrupa'da başarı zor. rahat bırakmıyor adamlar seni. ligde lideriz. sonuna kadar savaşarak götürmeli ve şampiyon olmalıyız. annenin ligi diye küçümseyen arkadaşlar desteklemeyebilir. bu forma mahalle maçına çıksa yine yanında olur gerçek galatasaray taraftarı. tekrar hatırlatmakta fayda var. şampiyon olamazsan şampiyonlar ligi yok. lige devam. okan hocama güvenim sonsuz. gerekeni yapacaktır. yeniden şampiyon olup önümüzdeki sene değişecek şampiyonlar ligi formatında mutlaka yerimizi almalıyız. bizim yerimiz orası. başarı hemen gelmez. önce hep oralarda olmak gerek. yürüyedur galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın