• 9890
    19 şubat 2024 beşiktaş konyaspor maçı sonrası sözlükte beşiktaşın tehlikeli takım olduğu ve 2 hafta sonra deplasmanda bize sorun çıkarabileceğini yazmış bolca taraftar gördüm. bu beşiktaş sahasında trabzonu 2-0 yenerken tam 6 tane net pozisyon verdi ve sadece 2 pozisyona girip 2-0 kazandı. aynı trabzonu deplasmanda 5-1 lik skorla güle oynaya yendik biz.

    bu gün konyaspor karşısında izlediğim beşiktaş baskıya karşı pasla çıkamayan, ileri vurdugunda o toplarıda toplamakta asla becerili olmayan, topa rakip sahada sahip olduğunda inanılmaz yavaş oynayan ve tek delici oyuncusu 18 yaşındaki semih olan gerçekten çok vasat bir takım. ankaragücü maçı bizim adımıza inanılmaz bir özgüven oldu , önde basma konusunda beşiktaşta bizi tehtit eden hiç bir oyuncu yok. uzun vurup sekeni alma şansları çok az alsalar bile baskı kuracak kadar iyi oynamıyorlar. üstelik oyunu bizim sahamıza yıksalar bile öyle kötü bir orta saha ve savunma hattı var ki geçişlerde kerem, barış alper falan durdurmaları neredeyse imkansız.

    o yüzden şimdiden söyleyeyim inönüde kazanamama serimiz bu sene son buluyor ve çok can alıcı bir skorla maçı kazanıp maç sonu beşiktaş tribünlerinin kimleri ıslıklayıp istifaya davet edeceğini oturur keyifle izleriz. tüm renktaşlarıma çağrımdır. asla gerilmeyin gerilmenize gerek yok. ben 4 gözle beşiktaş deplasmanını bekliyorum. çok eğleneceğiz *
App Store'dan indirin Google Play'den alın