• 767
    bilet kesecek firmanın adı değişir, sistem aynı kalır. yeni uygulamaya da yine tc kimlik no ya da pasaportla kayıt olmak, kimliğinize işletmek gerekiyor. yani eskisi gibi kağıt bilet vs. geri dönmüyor maalesef.

    6222 kalkmadı. kanun halen daha aynı şekilde devrede. yine bıometrik veriler dahil tüm kimlik bilgilerinizi vererek bilet alabileceksiniz. sadece hangi firmadan hizmet alacaklarına kulüpler kendi karar verecek.

    passoligde iyi kötü bir düzen oturmuştu şimdi her takımın maçı ayrı şirket, ayrı prosedür, ayrı altyapı. tam bir kaos ortamı olacak. hem de passolig sayesinde ak ile kara belli oluyordu. lafta 50 milyon taraftarımız var diyen kuru gürültüleri stad doluluk orani ya da hangi takımın kaç passolig kartı var istatistiği tak diye kesiyordu.

    hele ki bizim kulüp ahbap çavuş ilişkisiyle birilerine verirse ayvayı yeriz. şimdiden sodexo kartı işleten eşref hamamcıoğlu ellerini ovuşturmuştur. bunu kulübün kendi bünyesinde bir şirketle yaparız ne gerek var ticketmaster'a veya mevcut passo altyapısına diye lobilere baslamistir bile. *

    gelecek sezon iç sahamizdaki ilk maça gidecek olan tüm taraftarlara allah şimdiden kolaylık versin. büyük eziyet yaşanacak ilk birkaç hafta. cünkü bizim kulüp bu tarz konularda profesyonelligi beceremez, kervan yolda dizilir mantigiyla hareket eder. gsstore üzerinden zaten yeterince olumsuz tecrübemiz var umarim taraftar yaka silkmez ve küsmez stada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın