resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 15691
    maçın heyecanıyla da olsa içimden gelmeyerek sırf ünlem olarak da olsa her futbolcuya küfür etmişimdir sanırım. yapacağın işe sokayımdan tutun hay bacağına, eline vs vs gibi bir sürü küfür istemsizce çıkıyor maç içinde. latovlevici de olsa tarık çamdal da olsa hiçbir futbolcumuzu ıslıklamadım, hiçbirine galiz küfür etmedim ama kewell'a bile sokacağım yaptığın işe demişimdir.
    beynimin olumsuz bir şey söylemeyi red ettiği iki tane adam var. biri hagi öbürü muslera. aynı yaştayız muslera ile. geldiği sene birkaç hafta sonra böyle bir kaleci alabildiğimize pek inanamamıştım. çok sevdiğim ama doğru kadroda olmayan lorik cana giderek geldiği için de ayrıca sevinmişimdir hep. bazıları da giderken hizmet eder. hala lorik cana'ya bayılırım tam bir komutandı.
    muslera benim için hagi ile mukayese edilebilecek tek futbolcumuz. eğer hikaye inanılmaz bir hal alır 2 sene daha bizimle kalır ve gitmeden bir avrupa kupası da gelirse fatih terim ile mukayese edilebilecek tek sporcu olur. umarım okan hoca da hepsini geçer ve bir büyük hanedan daha yaratır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın