• 35136
    sakatlık belasıyla da yavaş yavaş tanışmaya başlayan takım. ana planda yer alan tüm oyuncularımız neredeyse geçtiğimiz sezon oynadıkları maç sayısına, bir kısmı da kariyerlerinde oynadığı en yüksek maç sayısına ulaşmış durumda. şubat ayındayız, sezonun bitmesine 3 ay gibi bir süre var. bundan sonra kalan takvimde neredeyse 3 günde bir maç yapacağız, 1 haftada 3 maç yapacağımız fikstürler gelecek karşımıza. bu takımı yöneten hocamıza, teknik ekibine ve hocasının arkasında formayı almak için mücadele veren oyuncu grubuna sonsuz teşekkürler.

    dışarıda tuttuğum kesim de kabak gibi ortada aslında: yönetim. yok hükmündeler 2023 yazından beri. maaş yükünü plansız bir şekilde arttırdılar ancak bu paraları kazanan adamların takıma katma değer olarak katkılara neredeyse yok seviyesinde. tüm buna rağmen devre arasında o dar kadrodan yollanan boey ve gerek bu pozisyonu gerekse de diğer kalan pozisyonları doldurmayan bir yönetim var. sezon bir maraton şeklinde ilerliyor ve ciddi anlamda yoruldu bu takım, sakat veriyoruz. icardi gol atınca ağlamakla karın doymuyor maalesef, bunlar gerçeklerin kendisi. işler 17 şubat 2024 itibariyle hala iyi gidiyor ama bir düşmeye bakar bu iş. hatanın tolere edilemediği bir 2023-24 sezonu, buna ek olarak da her zaman dikkat edilmesi gereken bir avrupa macerası yaşıyoruz.

    2024-25 planlamasını umarım doğru şekilde yaparız. para harcamalıyız ama daha da önemlisi verdiğimiz paranın karşılığını alabilmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın