• 16649
    10 şubat 2024 tarihinde galatasaraylılar cemiyetinde sayın reha bilge nin düzenlediği “dünya futbolundaki gelişmeler ve türk futbolu” özel toplantısına katılmıştır.

    toplantının görüntülerini içeren link; https://youtu.be/LpelU5uDxjg?si=IU8vgn0H47uIUkym

    öncelikle şunu belirtmem gerekiyor; galatasaray sözlük burda bizim bildiğimizden çok daha fazla tanınıyor. kime sorsam biliyor. hatta bazı başlıklardaki akılda kalan entry ler den söz ediyor. arada birkaç çürük yumurta olmasına rağmen sözlük genel anlamda kuruluş amacına ulaşmış ve başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. youtube yayınlarında şahsım kamera karşısına çıkıp konuşuyor olsa da, emeğin ve beden yorgunluğunun büyük kısmını sözlük yazarı arkadaşımız cümle mühendisi arkadaşımız çekiyor. yukarıdaki linkte görülen toplantı için adam 1 bavul dolusu malzeme ile geldi. yaka mikrofonundan, kamerasına, tripotundan, bataryasına kendi işinde kullandığı ekipmanları cömertçe bizler için kullandı.

    zaten profesyonel ve kurumsal piyasada bir mesleğimiz, maddi kazancımız var ve amacımız bu işten bir gelir etmek değil. sözlük yazarı arkadaşlarımızdan ricam; lütfen galatasaray sözlük youtube kanalını, twitter sayfasını ve ınstagram hesabını takip edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın