resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9153
    gol bulma konusunda zamanı belirsiz olsa da, bir şey açık: atamamasının sorumluluğu onda değil, bizde. tek sorumlu bizim takım mı? yine hayır. icardi, geçen sezon 99 numarasıyla gösterdiği gol sezme yeteneğini, ön direk koşularını ve rakip defansa kendisini unutturma becerisini bu yıl aynı etkinlikle sergileyemiyor. kabul etmeliyiz ki, performansındaki düşüşte kendisinin de payı var.

    bana göre asıl mesele, icardi'yi yeterince topla buluşturamamamızın yanı sıra, bu sezon pas bağlantılarını da etkili bir şekilde kuramamamızda yatıyor. 99 numaralı icardi'nin gollerini izlediğiniz zaman bunu daha iyi anlıyorsunuz. 9 numaralı icardi'ye gelecek olursak en basitinden şu örneği verebilirim; https://gss.gs/lQF.jpg https://gss.gs/UHB.jpg https://gss.gs/bxT.jpg https://gss.gs/hQA.jpg tepkiyi video ile görmek için; https://gss.gs/Oul.mp4

    mertens'in oyun zekasını sorgulamak şimdi bizim işimiz değil. asıl mesele mertens'in kendisi de değil; mesele buna benzer birçok pozisyonun olması. mauro maç başı ortalama 81 dakika sahada kalıyor ve sadece 23 kez topla buluşuyor. dzeko 79 dakikalık ortalama sürede 40 kez topla buluşurken, semih kılıçsoy ise 63 dakikalık ortalama bir sürede 30 kez topla buluşuyor. bu verilere bakıldığında, icardi ile ilgili durumumuzun gerçekten de ciddi olduğu aşağı yukarı netleşiyor. buna rağmen adam ligde 13 gol çıkarmış bence büyük başarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın