resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 15552
    öncelikle iyi dileklerimle başlayayım. tam anlamıyla efsanemizdir. ileride kariyer planlamasına göre, teknik heyette ya da herhangi bir görevde kulübümüzde yer bulmasını canı gönülden istiyorum.

    güncele gelecek olursak, malum sözleşmesi bitiyor. açıkçası çok fazla kafadan çok fazla yorum çıkıyor, sosyal ve dijital medyada. şahsen en az 40 yaşına kadar devam etmesi taraftarıyım. fakat kendisi illa ayrılmak istiyorsa bir çok ortalama üstü seçenek bulunabilir. de gea olur, lunin olur, kepa bile olur.

    neyse önemli olan burada muslera devam mı etmek istemeyecek yoksa çok fazla indirime mi yanaşmayacak olumsuz senaryoda. genel kanı 1.5m euro maaş civarlarına okay ama daha fazla ücretlerde başka alternatif arayalım olarak geçiyor yorumcular arasında. ama kimse kusura bakmasın bu adama da kimse cedric carrasso muamelesi yapmasın. hala prime muslera performansı izliyoruz, başta buralardan olup, buraları okuyan, yorumcu arkadaşlara duyurulur.

    muslera’ya 2m euro maaş vermeyeceğim derken aynı kalibrede biri için bir bakmışsın beşlik olmuşsun. o yüzden muslera’nın maaşına çok takılmasınlar. benim zamanında çalıştığım bir şirket vardı, hesaplamıştık, baya iyi kazanmamıza rağmen benimle aynı konumdaki her çalışan ayın ilk günü maaş artı primini kazandırıyordu şirkete net kar olarak, 21 gün çalışma tamamiyle şirkete kalıyordu, ha şirket de, çalışanlar da mutluydu zaten maddi olarak. muslera da bunun gibi sen dışardan bakarsın o yaşta adama 2-2.5m euro maaş verilir mi dersin, muslera bir avrupa elemesi alır, sonraki bütün maçları artıya yazarsın.

    tabi dediğim gibi bunlar parasal konularda anlaşamama ihtimalleri için yönetim ve muslera’nın. muslera ben bırakıyorum derse büyüğünden küçüğüne hepimiz saygı duyarız, yeri hep ayrıdır, ayrı da olur sonrasında da.

    sizden ricam, yaş muhabbetinin, maaş muhabbetinin gazına gelip de izlediğiniz insanların, yangın yapmayın önümüzdeki dönemde. yönetimde umarım anlaşmaya hevesli bir muslera’yı ortada bırakmaz, saçma sapan maaş teklifleriyle. (az maaşa tabii ki karşı değilim, karşı olduğum 1.5 teklif edersin olmuyor verirsin 2, 1,5 kabul etmedi diye inatlaşırsan hem muslera’yı kaybedersin hem de yakın ayarda bir kaleci için çok fazla masrafa girmek zorunda kalırsın. inatlaşanın sonunu biliyor herkes.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın