• 35200
    23-24 sezonunda insanüstü gayretlerle ligde çok başarılı olan ve sezon sonunda 100 puan civarında bir puanla absürt bir şampiyonluk beklediğim takım. ama 22-23 sezonuyla kıyaslarken kadro istikrarı açısından çok gerilemiş takım.

    özellikle hocanın elinden oturmuş kanat ikilisi alındı yanlış transferlerle. oturmuş kerem-rashica ikilisi ve onların takım uyumları artık yok. 3 iyi stoperimiz var ama orası da oturmuş değil. davinson transferi gereksizdi diyemiyorum, nitelikli oyuncu ama biz nelsson-abdülkerim ikilisini bile bozduk. boey gitti, sağ bek de artık muamma. sol bekte en az 5-6 isim denedik, olmadı. köhn'ün alışmasını bekleyeceğiz. torreira'nın yanına henüz ezbere bir sergio bile bulamadık. demirbay istikrarlı olsun diye dua ediyoruz. icardi-kerem uyumu bozuldu. icardi form olarak da bu sezona girmiş değil. yani aslında inanılmaz ısınmamış bir kadromuz var ve hala iyi sonuç alıyoruz. bu net bir okan buruk başarısı.

    takımda iyiye giden şeyler de var elbet. bir kere muslera inanılmaz formda. stoper ikilimiz oturmasa da hepsi iyi oynuyor. torreira aslanlar gibi ben buradayım diyor. mertens 36 yaşında bizi kurtarıyor. ve sezonun x faktörleri: kaan ayhan ve barış alper ikilisi. olmasaydınız olmazdık, sizden allah razı olsun demek lazım. ama dikkatinizi çekerim, bu oyuncular her yerde oynadılar. bir mevkiyi istikrarlı kapamış değiller henüz. özellikle barış alper konusunda net karar vermemiz lazım. oynuyor ama yetmez, onu takım iskeletine dahil etmemiz lazım.

    önümüzdeki haftalarda hızlıca takım kurgusunu isim bazında halletmemiz gerekiyor. demirbay çok kritik isim, daha istikrarlı olmalı. kerem-zaha-tete muhakkak daha iyi olmak zorundalar. sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat tercihleri keskinleşmeli. icardi formunu artırmalı. yanlış transfer politikası bunlara sebep oldu ama işler hala yolunda. tabi işler her an da değişebilir. futbol büyük hatalar, rehavet kabul etmez. takımca kadromuzu oturtup 3.vitesten 4.vitese geçmenin zamanı geldi de geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın