resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3047
    galatasaray futbol takımının en büyük sorunu. sağ kanatta oynamak istemiyor, sol kanatta babel gibi takılıyor. bu maaş ve egoyla sürekli yedek oturtmak çok zor.

    10 şubat 2024 galatasaray istanbul başakşehir maçında oyuna girer girmez önce mertensle sonra berkanla el kol yapa yapa bi saat münakaşa etti. üstelik oyuna girdiği an berkan koştu sarıldı öptü bunu. iletişimi inanılmaz kötü bir adam. top kaybetti gol yedik ofsayttan iptal oldu. icardi ve tete bomboşken hareketler yapıp atakları mahfetti. barış alperin 20 dakikada darmaduman ettiği lucas lima’yı sadece bir kez geçebildi. eğer kendisi oyuna girmese ve barış alper solda devam etse eminim farkı açacaktık. ancak arkadaş o kadar kötü ki oyunu mahfetti.

    evet kerem de ilgili maçta çok çok kötüydü ancak sağa sola koşuyor, topu tutabilirse pas atıyor oyun açılıyor en azından. bu arkadaş sahadayken sol taraf kara delik gibi. enerjiyi oraya emiyor sanki. hem enerji olarak hem de futbol olarak çok zararlı adam. yazın en büyük ve ilk beklentim bu adamdan kurtulmamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın