• 4307
    fenerbahçeli olsaydı bir ilahtı bugün. sınırsız imkanlar, sınırsız pohpohlama. yeryüzü altına serilirdi. aslında bu adamın başarmadığı bir şey yok. bütçeyi versen de vermesen de inanılmaz işler başarıyor. adam beşiktaş'ı bile şampiyon yaptı, daha ne olsun. galatasaray'ı şampiyon yaptı, avrupa kupası sahibi yaptı. ve elinden ikinci galatasaray şampiyonluğu aşağılık bir şekilde çalınınca bütün ipler koptu. malum camia bütün lobisiyle medyasıyla adamla uğraşmaya başladı.

    bu adam sayesinde efes tarihinde görmediği euroleague şampiyonlukları kazandı. adam orada da fener'i tokatlamaktan yorulmadı. dile kolay ali koç döneminde 27 kez koymuş fener'e. herkes larkin, micic falan var, tabi ki yenecek, tabi ki kupalar alacak diyip hocanın hakkını bir kez daha görmezden geldi. göreceğiz bundan sonraki efes'i. hormonlu, şikeci fener size zor verir bir daha şampiyonluk. euroleague şampiyonluğu zaten hayal.

    çok büyük adam. avrupa'daki faal en iyi koç. ama hoca galatasaraylı. sosyal medyadaki galatasaray taraftarının tepkisel taraftarlığı dışında hiç kimsesi yok. o bile yetiyor zaten. bir gün galatasaray basketbol şubesi layık olduğu şekilde yönetilirse yeniden buradayım da diyecektir. inşallah o günleri görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın