• 35168
    stoper hattı türkiye ligi standartlarının çok üzerinde olan bir takım. abdülkerim iyileştiği zaman ne nelsson’u ne de sanchez’i herhangi bir sebep gösterip kesemezsin şu an. okan hoca’nın hem bahsettiğim sebepten ötürü hem de taktiksel bir hamle olarak bazı maçlarda sanchez’i sağ bekte oynatması beklenebilir. sanchez ve kaan ayhan arasında yaratıcılık ve defansif anlamda sağ bek bölgesinde çok fark olmaz. hatta hız açısından sanchez kaan’ın önünde bile olabilir. aurier’i şu an için denkleme bile katmıyorum çünkü dönüş süresi ve vereceği performans belli değil.

    kaan’ın sağ bekten çok orta sahayı yedeklemesi benim gözümde çok daha değerli. mertens’in yorulduğu maçlarda ve skoru alamadığımız maçlarda okan hoca vinicius hamlesi yaparak ıcardi ile çift santrafor denemesi yapabilir. bu durumda kaan’ın orta sahadaki defansif yönü daha çok işimize yarar.

    sene sonuna kadar mertens’i pamuklara sarıp sağ bek bölgesini de bir şekilde idare ederek sezonu tamamlamalıyız. şu an takımda benzeri olmayan tek futbolcu mertens ve kendisi 37 yaşında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın