• 35145
    2023 - 2024 sezonu ara transfer döneminde hem nitelik olarak hem nicelik olarak ne yazık ki epey eksilmiş ve/veya eksilecek olacak takımım.

    tamam ilk 11 olarak iyiyiz ama bir yandan da giden ve gönderilen her oyuncu yerine yenisini koymak zorundayız yoksa nisan aynı göremeyiz.

    şimdi boey gitti yerine yenisi iyidir kötüdür geldi.

    angelinyo gitti henüz yeri dolmadı.

    olası bakambu, tete ve kazımcan gidişi bekleniyor ama yerlerine adam konuşulmuyor.

    üstüne ziyach ve ndombele gibi bilmeceler var, bunlar da teklif halinde her an elden çıkarılabilir oyuncular.

    bakın tekrar söylüyorum, bunun adı transfer zehirlenmesi değil, en az 20 25 maç daha yapacaksın, her bölgede 1 adam ile sezonu bitiremezsin.

    orta saha şişkin deniyor, bir de ben sayayım bakalım şişkin mi?
    6 8 ve 10 numarayı orta saha olarak ele alınca, 6 numaranın tek adayı torreira. 10 numaranın tek adayı ise mertens, şimdi bu orta sahanın neresi şişkin allah aşkına, 6 ve 10un onları ikame edecek adamları bile yok.

    kaan desen öncelikli stoper ve sağ bek yedeği üstüne bugün duyduk her an ameliyat olabilir. ndombeleyi örneklemiyorum bile, sergio ne zaman form tutacak muamma (bence en iyi mart sonu nisan), berkan belki bazı görece kolay maçlarda 6 oynasın hadi, dayı kerem hızlı maçlarda oyundan şimdiden düşüyor, her maç 11 giymesi imkansız, üstüne ligin boyu kosaldıkca eyüp aydın asla ilk 11 çıkamaz, daha şu an çıkamıyor, şimdi bu orta sahanın neresi şişkin.

    ben transfer manyağı değilim ama kadro yapılanması da az çok bilirim, bu takıma en bir temiz sağ bek sol bek yedeği (dubois tarzı), topu kaleye vurabilen. ıcardi ile anlaşacak bir mertens yedeği ve eğer hem tete hem ziyech gidiyorsa bit de asist yapabilen sağ açığa ihtiyacı var.

    okan hocaya da günah, yarın 2 maç üst üste kaybetse burda küfür ederler sihirbaz gibi adama da kimse bu günleri hatırlamaz.

    bakın bence bu işlerin şakası olmaz, 2 maç üst üste kaybedersek o çok beğendiğimiz floryadaki arkadaşlık sekteye uğrar. yönetime fitne girer, okan hocaya ses çıkmaya başlar, allah etmesin torreira, mertens, icardi yuhalanır, neye uğradığımızı şaşırırız.

    takımın eksik yerleri belli, artık avrupaya yetişir yetişmez, kiralık olur olmaz bu eksikler transfer dönemi bitene kadar tamamlanmalı, yoksa kaybedilen sadece 1 şampiyonluk olmaz.

    saygılar
App Store'dan indirin Google Play'den alın