resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1873
    gitsin. gitsin de kim gelsin?

    frank rijkaard'ı gönderen bir galatasaray'ın başına hangi hoca gelir bundan sonra?
    hangi hocayı inandırabilirsin, istediği yetkileri vereceğine, kendisi için rahat bir çalışma ortamı yaratacağına, koşulsuz arkasında duracağına?

    kimi getireceksin abi?
    fatih terim gelsin yea. gelsin la bence de. eskiye olan rağbetten bit pazarları nur sağanaklarında zaten. yine gelir, doldurur takımı ne idüğü belirsiz adamlarla, medyaya, yönetime, taraftara giderini yapar, yine bi kaç seneye geriye gideriz, sonra o da gider.

    abdullah avcı, tolunay kafkas, ersun yanal falan da güzel adamlar abi. haklısın birader, güzel adamlar. yaparlar bir şeyler, çabalarlar yani. sonra iki mağlubiyet üstüste alırlar, nasıl alırlar? aman allah'ım, sen galatasaray'sın, galatasaray nasıl yenilir? hep o çaylak teknik direktörler, türk hoca ne anlar abi, gönderelim gitsinler.

    bak hacı, şöyle mourinho gibi bir adam bulacaklar, genç. adam hem kendisini hem galatasaray'ı şahlandıracak galatasaray'la. bulamıyolar mı böyle bi adam yea, kocaman galatasaray yönetimi. bulurlar bence, skibbe falan iyiydi yani. tecrübesizdi ama, yollaa..

    bence hepsini sktr edelim, magath, co adriaanse, van gaal, deschamps tarzı adamlar gelsin. oha süper fikir lan, adamlar galatasaray rijkaard'ı kovsun da bizi alsınlar diye bekliyorlarmış dediler bana. galatasaray o kadar übber bir kulüp ki, süper imkanlar, müttiş yönetim, köklü tarih, sınırsız kredi, mükkem çalışma ortamı, harika bir futbol ülkesinde, şahaane bir şehirde, kusursuz bir basın, ohoo dadından yinmez.

    bırakın abi, kendimizi kandırmayalım. burdan bakınca dünya büyüğüyüz, dışardan bakınca arap takımı. bırakalım adam gidecekse kendisi gitsin, gelecek olanın gözü korkmasın bari..

    gitsin demeden önce, kim gelsin; onu cevaplayın lan allah aşkına..
App Store'dan indirin Google Play'den alın