• 16617
    her dakika gündemin değiştiği sözlük. geçen sene de transfer dönemi çok çetrefilliydi ama bu ocak ayı bir acayip. herkes farklı bir telden çalıyor.

    her dakika saçma sapan bir adamın paylaşımı gerçekmiş gibi erden timur'a ve yönetime saldırılıyor. alakalı alakasız her futbolcu başlığında yönetime laf atılıyor. böyle bir dönemi ilk kez görüyorum burda. yönetimi savunanlar yalaka oluyor vs.

    bakambu olayında durum sürekli değişiyor, aurier olayında durum sürekli değişiyor, assignon olayında durum sürekli değişiyor, sol bek transferinde durum sürekli değişiyor. kime inanacağımızı şaşırdık. her haber sözlüğe taşınmasa sözlük ne kaybeder? hiçbir şey. biraz durup nefes almak lazım.

    süreçlere müdahil olma isteğini anlayamıyorum. değiştireceğiniz bir durum yok. vecino'nun gelişini siz engellemediniz, x gelecek adamın gelişini de engellemeyeceksiniz. bekleyip görelim ne olacak avrupa listesi için son güne giriyoruz zaten. hani yapılan yangının bir şeye faydası yok kendinizi yoruyorsunuz. gereksiz yere motivasyonunuzu düşürüyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın