• 2563
    normalde fenerbahçe'nin yaptığı transferler zerre umurumda olmaz. ama aynı puanla devreyi kapattığımız rakip, çağlar, bonucci ve krunic gibi 3 nitelikli oyuncuyu bence hiçbirine çok da ihtiyaçları yokken sırf kadro derinliği adına almışken, biz hiç adam olmayan yerleri pas geçip, takımın en önemli 3-4 oyuncusundan birini satarak onun da yerine boş bıraktık. bunun bahanesi yok. cl geliri + boey satışından gelen nerden baksan 60 milyon euro ile adam akıllı 2-3 oyuncu alamıyorsan bu beceriksizlik, iş bilmezlik ve plansızlıktır.

    ya takımın sol beki yok, sağ beki de 1 taneydi ki o da gitti. idare edelim diyemezsin. bak kaleci, kanat hatta forvet için bile bunu dersin ama bek için diyemezsin ya. orta saha da almamız gerekiyordu daha. millet kerem demirbay'a tav oldu mecburiyetten, tamam orası öyle kalsın bek alın amk diye düşünüyor herkes.

    lan inanılmaz bir amatörlük bu ya. ayıp, galatasaray'ın kurumsal kimliğine ciddi hakaret var ortada. skandal yani, başka bir şey değil.

    transfer manyağı bir adam değilim, esasında galatasaray taraftarı genel olarak mantıklıdır. sezon başında bile icardi+rashica+ 1 sol bek+2 merkez orta saha alınsa daha da başka bir şey istememiştik. 11 tane adam alındı. bugün bakıyoruz hala sağ açık, sol bek ve 2 merkez orta saha ihtiyacımız devam ediyor. ıcardi yüksek maaş almasına rağmen, metin oktayvari bir kararla 4 kat fazla maaşı reddetmese o da olmuyordu.

    erden timur'a da pek bir şey diyemiyorum ama geri kalanı yatsın kalksın okan buruk'un olağanüstü başarısı için allah'a şükretsin. terim bile olsa ligden çoktan kopmuş, avrupa'da da manu ve bayern'den 5'er 6'şar yiyip rezil olmuştuk. okan buruk tuttu takımı tutmaya da devam ediyor. daha ne kadar sürer orası muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın