• 2558
    yönetim mümkün olduğunca kulübün maddi sorunlarını çözüp, sonrasında da şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmaya çalışıyor. yanlış olduğunu düşünen olabilir ama görünen o ki öncelikleri galatasaray'ı borçsuz ve sürekli geliri olan bir kulüp haline getirmek.

    şampiyonlar ligine girmezsek, katılım ücretini alamazsak öldük bittik moduna giriyoruz hepimiz doğal olarak ama bankalar birliğine ödediğimiz faiz doğruysa, her yıl bir şampiyonlar ligi geliri kadar faiz ödüyoruz. yöneticiler zaman zaman hata da yapsa, kovulma ve ıslıklanma pahasına galatasaray'ı bu beladan kurtarmak, gelecekte aynı sorunları yaşamamamız için bir istikrar sağlamak istiyorlar diye düşünüyorum. kendi adıma doğru ve fedakarane bir tavır olarak görüyorum.

    bu adamlar öyle ya da böyle, sportif açıdan dibe vurmuş bir takım alıp, ligin açık ara en kaliteli takımına çevirdiler birkaç ay içinde. o zaman da hatalar oldu, riskler alındı ama işler yolunda gitti. şimdi de farklı değil, yine kulübün geleceği düşünülerek riskler alınıyor. kendi adıma destekliyorum bunu. umarım hem şampiyon oluruz hem de kulüp olarak bir daha çakalların eline düşmeyecek bir gelir istikrarına kavuşuruz.

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz: yazarım çekleri mayıs sonrasına, gelecek yıla, bu oyuncuların hepsini alırım. alkışı alır sonra da hadi eyvallah der giderim. var mı buna engel olabilecek bir güç? yok. ama ben ölsem bunu yapmam. galatasaray'ın geleceğini karartmam. alkış alayım, övgü alayım diye bunu yapmam. bunu benden beklemeyin.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın