• 3171
    vole'de ve kendi youtube kanalında yorum yapan kişi.

    büyük ihtimal kendisi ile benzer yaşlardayız. ntv'deki programlardan beri bir şekilde spor medyasında olan birisi. ancak bu doneler kendisinin galatasaray kanaat önderi yapmayacağı gibi, yaptığı yangının da "aklı selim" taraftar özelinde kadir kıymeti yoktur.

    kendisi zamanında a spor'dan siyasi görüşleri nedeniyle ayrılmış/ayrılmak zorunda bırakılmıştır, burası da kendince ekmek parasıdır, amenna. kendisini eğer bir galatasaraylı yorumcu olarak görüyorsa vole'de dönerci dükkanı batıran adamın alenen attığı iftiraya karşı 2 cümle edebilmeliydi. onu yapamayan birisine benim vereceğim not belli.

    en basitinden şu örneği vereceğim, uğur uzun zamandır youtube'da ve abonesi ve izlenmesi malum, iyidir kötüdür. ancak sports digitalenin gs'a yürüttüğü operasyonu görüp eski açığı kuran adamların da izlenmesi vs belli. iki ekibin de galatasaraylığı kendine. ancak nacizane basit bir galatasaray taraftarı olarak benim abone olduğum ve yayınlarını izlediğim kanal belli. "gerçek" galatasaraylıların da benzer kararlar verdiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın