• 3164
    kendisi medya kökenli olmadığı için ya da etrafında uyaran olmadığı için çok fazla transfer işlerine giriyor. etik olarak kesinlikle doğru bulmuyorum. sonuçta komisyon, menajerlik faaliyetleri futbolun göbeğinde olan konular. kendisinin bunu yaptığını vs düşünmüyorum, insan olarak da seviyorum uzaktan gördüğüm kadarıyla. fakat bu kadar kişiyi etkileme gücü olan ve profesyonel olarak bu işi yapan birinin, taraftarlık adı altında transfer işlerine girmesi yanlış.

    hep diyoruz ya yöneticiler sorumluluk almıyor. imza atarken şov yapıyor, büyük başkan oluyor. borçlar ödenmeye gelince kapı, duvar. e bu yorumculuk için de geçerli. yönetim bonservis kullanmadı ve şampiyon oldu. kulüp milyonlarca dolar kara geçecek. yeni bekler kazanacağız belki. ya da yönetim bek transferi yaptı, şampiyon olamadık. elimizde patladılar. sorumluluğu kim alacak?

    ali koç'u hiç sevmiyorum. fakat adil konuşmak gerekirse, bugüne kadar doğru düzgün kendi karar vermedi bile. sosyal medyada hangi rüzgar estiyse, taraftar hangi hocayı, oyuncuyu istediyse aldı, sonunda başarısız olunca kimse sorumluluk almıyor. istifa diye bağırdıkları hocaların hepsini yönetim alsın diye tribünde bağıran, twitter'da tt yapan onlardı.

    ha bu ülkede neyin etik tartışmasını yapıyorsun derseniz de, hak veriyorum. fakat bana doğru gelmiyor. çünkü olan olayları yorumlamak başka bir şey. kitleleri kanalize etmeye çalışmak başka bir şey. taraftarlık ile gazetecelik, yorumculuk bunları ayırmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın