resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3594
    satılmaması hataydı bana kalırsa, 25 civarlarında teklif var mıydı bilmiyorum. ne oldu 5 milyon aldık. tamam hadi kötü oynadı orada, piyasası düştü. okutalım 10'a. ne girdi cebimize 15. kar/zarar 0. zarardayız aslında ama hadi sıfır diyelim.

    kimse kendisini kandırmasın ama aston villa'dakinden farklı bir performansı da yoktu bizdeyken. son fenerbahçe maçında* ağzımıza bir parmak bal çaldı, ama onun dışında öyle taraftarın tamamının memnun olduğu bir performansı falan da yoktu yani.

    e şimdi yaş alıyor, değeri düşüyor, 25 yaşında wonderkid mi olur arkadaş? yani velhasıl hazır geçen sene ufaktan bi göz kırpmışken 10 milyon euro karımızı alıp kaçacaktık.

    galatasaray yarım senede bir oyuncudan 10 milyon kar edecek, ama risk alıp garip guraba bir sözleşmeyle aston villa'ya kiralayacak. bence bu transfer sezonu yapılan en büyük hatalardan birisidir bu.

    transferi ilk açıklandığında girdim aston villa kadrosuna baktım. 30 saniyelik bir süreç sonunda zaniolo burda nasıl oynayacak dedim ve çıktım. öyle inanılmaz analizlere falan gerek yoktu. kiralayan yöneticilerimizin aklına aston villa kadrosuna bakmak gelmedi herhalde.

    eee adamlar da en nihayetinde kerizledi bizi. italyan futbolunun yeni yıldızı olarak parlatılan adamı 5 milyona oynat, patlarsa sende zaten, beğenmezsen de yolla gitsin süper anlaşma. şimdi bir bizim tarafın aldığı riske bakın, bir de aston villa tarafının. sizce bu pazarlığı kim kazanmış?

    uzun lafın kısası ederini bulan her topçuyu gözünün yaşına bakmadan satacaksın. yani zaten allah muhafaza bir sakatlık geçirse belki 15 milyon euro'dan olacaksın. nerden baksan kötü, çok yüksek risk barındıran bir anlaşma.

    tabii ki kendisine geldiği iddia edilen 20-25 milyon civarlarında bir teklif, gerçekte yoksa bu entry haliyle geçerliliğini kaybeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın