• 35134
    ligde şampiyonluk yarışı içindeyiz. bir tane rakibimiz var. memleketin para babası. ülkenin en güçlü insanlarından. lafının geçmeyeceği, elinin uzanmayacağı yer olmaz.

    yine de işini garantiye alıyor. kadrolarında her mevkide 2 - 3 alternatif oluşturmuşlar. biri sakatlanıyor hemen transfer, biri afrika kupasında hemen yerli bul getir. iyi de para veriyorlar.

    normalde bunlar galatasaray refleksiydi. bir sorun var. sanki durun deniliyor. çoluk çocuğun bildiği eksiklere müdahale edemiyoruz. daha da kötüsü ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. artık zeki ve rıdvan kiralık olarak katılsın da okan hocanın eli rahatlasın noktasına geldik.

    sol bek, sağ bek ve merkez orta saha. bilinmeyen derdimiz yok ya da dermansız değiliz. garip bir hâl alıyor artık. kadronun oyun alışkanlığı bile bozuluyor. sağ açıktaki adam sol beke, sol açıktaki forvet arkasına, ön libero stopere geçiyor.

    galatasaray, zamanında ve net müdahale edebilen bir kulüptür. herkes bulunduğu camianın ağırlığını taşıması lazım. en azından farkında olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın