• 863
    son haftalarda sol bek oynayan oyuncularımız:
    -mevkisi kanat forvet olan barış alper yılmaz
    -mevkisi stoper olan kaan ayhan.
    -mevkisi orta saha olan berkan kutlu.
    -bir ara -mevkisi stoper olan abdülkerim bardakçı'nın da oynadığını hatırlatayım.

    son haftalarda sağ bek oynayan oyuncularımız:
    -mevkisi kanat forvet olan barış alper yılmaz.
    -mevkisi stoper olan kaan ayhan.

    şimdi hal böyleyken sağ ve sol bek istemek suç mudur? ya da bunları isteyen yangıncı mıdır? eğer böyle bir tabir kullanıyorsanız, yarın öbür gün torreira veya ne bileyim icardi'nin de sağ ve sol bekten birisine geçiş yapmasını anlayışla karşılarsınız sanırım.

    bakın arkadaşlar transfer veya başka bir şey istemek yangıncılık da değil, şımarıklık da değildir. transfer gerekiyorsa yapılmalıdır çünkü ihtiyaçtır.
    sağ ve sol bek mevzusu zaten fiyasko da işin içinde bir de orta saha mevzusu var. torreira'nın yanında ndombele olmuyor, kerem demirbay'ın stabil bir oyunu yok, e oliveira sakat.
    tüm bunlar aylardır yüzümüze yüzümüze çarpıyor ama aksiyon alan kimse yok. 2 gün sonra avrupa ligi listesi verilecek ama elimizde genoa'dan geri çağırdımız berkan'dan başka transfer yok. hoş, onu da sol bek oynatıyoruz!

    forvette alternatif sıkıntısı da var ama diğer mevkilerdeki sıkıntıları düşününce es geçiyorum fakat icardi sakatlandıktan sonra gördük halimizi!

    ayrıca ligde oynadığımız son 5 maçı düşünün;
    trabzonspor maçı* dışında rahatça seyrettiğimiz maç yok. ligin son sırasındaki takıma bile diş geçiremiyorduk. demek ki yanlış giden bir şeyler var arkadaşlar.
    şunu da ek olarak söyleyeyim;
    mevkisi dışında oynayıp mükemmel performans gösteren jokerlerimize bakıp da transfer ihtiyacı yok demeyin. adı üstünde mevkisi dışındalardı ve bunlar da ekstra performanslardı. mükemmel değil de, vasat oynasalardı şu an küfür kıyamet gırla gidiyordu.

    işte tüm bunları söyleyene yangıncı, ateşci, tapınakçı gibi saçma sapan yakıştırmalar yapmak yerine saygı duysanız yol kat edebiliriz. aksi durumda bir arpa boyu yol alamayız arkadaşlar. ki zaten aksi gerçeklemiş ki, bir arpa boyu yol kat edemiyoruz!

    edit: @azmimertcelik'in uyarısıyla bazı yanlışlıklar düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın