• 2522
    angelino'yu 28 ekim 2023 tarihinden beri oynatmadık çünkü 20 maçlık opsiyonu dolarsa bonservisine 6 milyon euro vermek durumunda kalacaktık.
    yani bu ne demek oluyor?
    28 ekimden bu yana sol bek transferi yapacağımızı sağır sultan bile duydu. peki o günden bu güne kaç gün geçti?
    tam 92 gün!

    yani bu yönetim tam 92 gündür sol bek transferini çözemedi. bu sürede stoper olan kaan'ı sol bek oynattık. aynı şekilde sol stoper olan abdülkerim'i sol bek oynattık. kanat forvet olan barış'ı haftalarca sol bek oynattık. ulan sezon başı genoa'ya gönderdiğimiz ve ara transfer döneminde geri çağırdığımız orta saha oyuncusu berkan'ı bile sol bek de oynattık be! bundan ala rezillik mi olur? başka bir rezillik daha söyleyeyim;
    sezon başı başakşehir'e gönderdiğimiz sağ bek dubois'i geri çağırmak istiyoruz. sağ bek oynatmak değil ha yanlış anlamayın, sol bek ve alternatifi yapmak için alınıyor!
    okan hoca kendisini bile sol bek oynatmaya ikna ederken, siz bu 92 günde ne yaptınız olm?

    tek sıkıntı sol bek olsa belki sabır gösteririm ama en güvendiğimiz mevki olan sağ bekteki yıldızımız boey de gitti. gideceği de neredeyse haftalardır belliydi. peki yönetim ne yaptı?
    hiiiiççççç!
    sınavına son gün çalışan öğrenci gibi, son 2 günde aksiyon almaya başladı!

    sol bek, sağ bek...
    sırada da orta saha var.

    bu orta saha mevzusu zaten sezon başında bile açığa çıkmıştı.
    direkt örnekle gideyim;
    3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçında torreira'nın partneri kimdi?
    kerem demirbay değil, ndombele değil, oliveira değil..
    stoper olan kaan ayhan'dı.
    yani ta o zamanlardan beri orta saha eksikliğimiz de net bir şekilde belli oluyordu. aylardır maçlarımızı izleyen herkes: "torreira'nın yanına kesici bir orta saha daha lazım. bu sayede torreira'yı önde kullanabiliriz." şeklinde görüş belirtiyordu. aslında öznelliği de geçti çünkü bu düpedüz nesnelliğe geçiş yaptı.
    peki 3 ekimden bu yana geçen 120 günde yönetim ne yaptı?
    yine cevap vereyim, hiiiçççç!
    hiçbir şey yapmadı.
    aylardır en çok ihtiyaç duyduğumuz bölge için yaprak kımıldamıyor!

    şimdi bazı taraftarlarımız transfer obezliği tarzı yorum yapabilir fakat kazın ayağı öyle değil. ligde oynadığımız son 5 maça bakarsanız bunu görürsünüz zaten. sol bek yok, sağ bek yok, orta saha ikilinden biri yok. ee?
    trabzonspor maçı* dışında güle oynaya kazandığımız maç yok arkadaşlar. hepsini zar zor kazandık. lig sonuncusu istanbulspor'a bile diş geçiremiyorduk. bu durum tabi ki de sadece transferle açıklanacak şeyler değildir fakat aylardır belli olan olan hastalığı tedavi etmek yerine kendi kendiliğine iyileşmesini beklersen orada dur derler!
    tamam arsa, tamam bankalar birliği, tamam başka şeyler...
    ama artık biraz da tempo artsın ya.
    tüm şeyleri erden timur'un üstüne de yüklemeyin. adam transferle uğraşıyor, arsalarla uğraşıyor, takımın haklarını savunmaya çalışıyor, ki ek parantez açayım onda da camia içerisinde tepki alıyor...
    dursun özbek ne yapıyor? ezeli ebedi dost metin öztürk ne yapıyor?
    anca çene anca çene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın