• 621
    --- alıntı ---

    burada özellikle zaha, kerem a. ve mertens kilit rolde. sol bek barış ve sağ bek kaan ile oyun kuramayız. ancak mertens'i aşağı indirip kerem demirbay'a ileri koşu attırırsak kerem a. soldan içeri geçer ve zaha da icardi ile forveti ikiler. hücum varyasyonu buna dayalı olacak büyük ihtimalle. orta kesmekten ziyade göbekten delici koşular atmalıyız.

    --- alıntı ---

    ne dediysem yaşadığımız maç oldu. tabi ki 2 kerem çok formsuzdu orası ayrı. ancak mertens'in derine inip forveti ikilediğimiz andan itibaren maç komple kendi aramızda oldu. biz ve direkler diye de ayırabiliriz bu maçı. maçın başından sonuna kadar bu ligin de efendisi biziz, maçında galibi biziz mesajı verildi.
    çok uzun zaman oldu böyle boğucu maç izlemeyeli. ben antep savunması olsam hoca kaç dakika kaldı diye sorardım sürekli.
    bizim 2012'den kronik kalmış bir gol yeme durumumuz var. maçı komple yığıyoruz, adamlar soluk alamıyor ancak bir ölü top defans uyuyor pat gol. sonra çıkarmak için 3 kat efor sarf ediyoruz.
    abdülkerim ile bunu bir nebze minimize ediyoruz. daha diri böyle durumlarda. ancak yediğimiz golün bir izahı yok. istanbul maçı da öyleydi bu maç da öyle.
    sonucunda galip geldik ancak bu takım transfer diye bağırıyor. sayın yetkililer uyumayın.
    uyursanız mayıs sizin için zor geçer. bize de acı düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın