• 614
    şampiyonluk alameti olan bir galibiyetle geride bıraktığımız epik maç.
    boey gibi takımın en önemli parçalarından birini kaybetmek, sol bek olmayan bir sol bekle oynamak zorunda kalmak ve futbol sahalarında benzerine nadir rastlanacak bir şekilde aynı maç içinde topumuzun 5 kere direkten dönmesi gibi engellere rağmen kazandık, 3 puanı aldık, devam ediyoruz.

    direkten dönen pozisyonlarda işin asıl ilginç yanı da topların direğin iç kısmından dönmesi. mertens'in şutunda da zaha'nın şutunda da top direğin içine çarpmasına rağmen ilginç şekilde kaleye girmeyip geri dönüyor. burada tamamen şans faktörü engel oldu bize.

    gaziantep, mertens'in ikili mücadelesinde hakemin uydurma bir faul düdüğü olmasa gol atabilecek bir oyun sergilemedi. ciddi manada yetenekleri ve hücum gücü kısıtlı bir takım. o pozisyonda mertens'e gereksiz bir faul yaptı diye kızmak abes çünkü temas o kadar ufak ki hiçbir ligde faul çalınmaz o pozisyona.

    yine de buna rağmen, özellikle 2. yarıda artan baskımızla rakibi neredeyse 1. bölgelerine hapsettik. zaha attığı golün aynısını önce 60. dakikada denedi, yine aynı yerde sağ ayağına alıp yerden sert ve düzgün vurdu ama kaleyi bulmadı ve yan ağlara gitti. 10 dakika sonrasında ise bu sefer halil'in soğukkanlılığı ile verdiği pasta bu sefer antep kalecisinin sağından avladı. bu gol gecikseydi işimiz bir tık daha zor olabilirdi. golden sonra da aynı istek ve baskıyla devam ettik ama asıl beklediğimiz gol barış alper'in şapkadan tavşan çıkarması ile geldi. çok ekstra, çok zor ve 3 puandan çok daha fazla anlam taşıyan bir goldü bence. icardi'nin şutunda top rakibin bacağından dönüp yükseklik kazanmasa belki de 1-1 bitecekti maç ve 2 puan bırakacaktık. barış alper yükseklik kazanan topu iyi takip edip sol ayağıyla gelişine vurdu ve üstelik dar açı. gerçekten çok zor ve efsane bir goldü.

    maçın en iyi adamı tartışmasız torreira'ydı. bütün pasları pres kırıcı ve hücumu olgunlaştıran paslardı. ayağına sağlık atom karıncam.

    okan hocam'ı da kırdığı yeni bir rekor olan iç sahada 15 maç üst üste galibiyet alma rekorundan ötürü tebrik ediyorum. iyi ki bizimlesin hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın